تبلیغات
مجله خبری سلامت - املت ایتالیایی

نویسندگان

تبلیغات

چشمخانه کلینیک مسیر زیبایی کلینیک تخصصی دندانپزشکی دیبا ساج دکتر عارفی

صبحانه وعده بسیار مهمی است. نمی توانید هر غذایی را در این وعده وارد بدن کنید چون انتخاب اشتباه ممکن است تاثیری منفی روی باقی روزتان بگذارد. صبحانه کامل یعنی غذایی که بتواند برای شروع روز انرژی پایداری وارد بدن کند طوری که تا وعده ناهار بدون هیچ مشکلی پیش بروید.
املتی که امروز دستور پختش را می خوانید تمام ویژگی های یک غذای کامل را دارد: پروتئین، فیبر و چربی سالم. اگر غذایی که می خورید حاوی این موارد باشد یعنی راه را درست رفته اید. همه این موارد باعث می شوند سرعت هضم کاهش بیابد و قند خون به آرامی بالا برود. درست کردن این املت آنچنان زمان بر نیست و می توانید با هر سطحی از آشپزی آن را برای خود درست کنید. همچنین اگر خواستید تعداد نفراتی که املت پوشش می دهد را افزایش دهید فقط کافی است تخم مرغ اضافه کنید.

مواد لازم:

2 قاشق غذا خوری روغن زیتون اکسترا ویرجین

یک فنجان پیاز زرد خرد شده

یک فنجان فلفل دلمه ای قرمز رنگ

3 حبه سیر، خرد شده

یک چهارم فنجان آب

2 قاشق چای خوری سرکه قرمز

یک قاشق چای خوری پونه کوهی تازه، خرد شده

سه چهارم قاشق چای خوری نمک

800 گرم گوجه فرنگی له شده

28 گرم پنیر فتا، خرد شده

4 عدد تخم مرغ بزرگ

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

2 قاشق غذا خوری پیازچه تازه، خرد دشه

یک قاشق غذا خوری برگ تازه پونه کوهی

 

روش پخت:

فر را تا دمای 375 درجه فارنهایت ( 190 درجه سانتی گراد ) گرم کنید.

روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی شعله متوسط گرم کنید. پیاز و فلفل دلمه ای را اضافه کنید، 10 دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کنید، 2 دقیقه بپزید، محتویات ماهی تابه را مرتب بهم بزنید. یک چهارم فنجان آب و چهار مورد بعدی از لیست مواد اولیه را اضافه کنید ( تا گوجه فرنگی ).
اجازه دهید محتویات ماهی تابه به مدت 10 دقیقه به جوش بیایند یا تا زمانی که سس مقداری حجیم شود به پختن ادامه دهید. پنیر فتا را اضافه کنید.

با پشت قاشق سسی را که درست کردید روی ماهی تابه پهن کنید و چهار گودی ایجاد کنید. تخم مرغ ها را در گودی هایی که ایجاد کرده اید بشکنید. سعی کنید تخم مرغ ها سر جای خود بمانند.
سپس روی تخم مرغ ها فلفل سیاه بریزید. ماهی تابه را در فر قرار دهید و به مدت 12 دقیقه یا تا زمانی که سفیده ها پخته شوند در دمای 375 درجه فارنهایت ( 190 درجه سانتی گراد ) بپزید. سپس روی آن پیازچه و برگ پونه کوهی بریزید. سس و تخم مرغ ها را بین چهار کاسه به صورت مساوی تقسیم کنید.

 

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده می باشد. هر وعده شامل یک عدد تخم مرغ و حدود سه چهارم فنجان سس می باشد.

اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا است.

 

کالری: 259

چربی در یک وعده: 13.5 گرم

چربی اشباع در یک وعده: 3.6 گرم

چربی غیر اشباع در یک وعده: 7.6 گرم

چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 1.7 گرم

پروتئین در یک وعده: 12 گرم

کربوهیدرات در یک وعده: 23 گرم

فیبر در یک وعده: 6 گرم

کلسترول در یک وعده: 192 میلی گرم

آهن در یک وعده: 1 میلی گرم

سدیم در یک وعده: 565 میلی گرم

کلسیم در یک وعده: 87 میلی گرم

قند در یک وعده: 7 گرم

 

آیا شما هم این غذا را برای وعده های رژیمی خود یا خانواده تان، آماده کرده اید؟ آیا اطلاعات تغذیه ای آشپزی غذاها در انتخاب وعده های روزانه تان تاثیر گذار است؟


با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود مجله خبری سلامت تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.



دکتر یگانه
مبارزه جهانی با گرسنگی

کودکان مبتلا به سرطان

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله خبری سلامت در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد
در پایان آرزوی سلامتی و شادابی برای تمامی شما عزیزان داریم.

جستجو

تبلیغات

کلینیک لیزر شفا
تدبیر کالا
نسل زیبا

نظرسنجی

نظر شما در مورد سایت مجله خبری سلامت چیست؟





آمار وبلاگ

  • کل بازدید:
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

ابزارک ها

Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net

 مجله خبری سلامت

کد رژیم غذایی

کد رژیم غذایی


ترجمه سایت به زبان های زنده دنیا
ابزار نمایش افراد آنلاین

ابزار نمایش افراد آنلاین سایت و وبلاگ

خرید فروشگاه ساز

گالری تصاویر برای بزرگ نمایی روی عکس کلیک کنید.

عنوان این بخش تغذیه