تبلیغات
مجله خبری سلامت - طرز تهیه بادمجان پلو یک غذای خوشمزه و متفاوت ایرانی

نویسندگان

تبلیغات

چشمخانه کلینیک مسیر زیبایی کلینیک تخصصی دندانپزشکی دیبا ساج دکتر عارفی

طرز تهیه بادمجان پلو یک غذای خوشمزه و متفاوت ایرانی

نویسنده : abdolnabi solimani    |   تاریخ : یکشنبه دهم دی 1396 09:36 بعد از ظهر

در این مطلب طرز تهیه بادمجان پلو که یک غذای اصیل ایرانی است، را تهیه کرده ایم، در ادامه همراه ما باشید.

بادمجان پلو غذای  بسیار خوش پخت و ایده آل است که طرفداران زیادی دارد، در طرز تهیه بادمجان پلو گفته می شود که بادمجان پلو را با گوشت چرخ کرده یا مرغ می شود تهیه کرد که یکی از انواع  غذاهای مخلوط و لذیذ است.

یکی از غذاهای محلی بسیار خوشمزه قیمه بادمجان خورش و غذای محبوب دیگری هم تهیه ته چین بادمجان است که در روزهای گذشته طرز تهیه آن را برای شما همراهان عزیز قرار دادیم امیدواریم از تهیه آن ها نهایت استفاده را برده باشید.


مواد اولیه طرز تهیه بادمجان پلو :

    پیاز : ۱ عدد
    برنج : ۲ پیمانه
    بادمجان : ۲ عدد
    گوشت : ۳۰۰ گرم
    نمک : به میزان لازم
    زعفران : به میزان لازم
    دارچین : به میزان لازم
    زنجبیل : ۱ قاشق مربا خوری
    رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه بادمجان پلو :

ابتدا برنج را شسته به همراه  نمک  و آب در ظرفی نم کنید.

روغن درون ظرفی بریزید، گوشت های چرخ شده را به آن اضافه کرده، برگ بو و فلفل دلمه ای را در صورت تمایل به آن اضافه کرده و پس از پخته شدن حرارت را کم کرده، بگذارید تا گوشت مغز پخت و آب آن کاملا گرفته شود، بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز کنید، سپس شسته و در روی آن نمک بریزید زمان دهید تا خشک شوند، با این روش تلخی بادمجان گرفته و روغن کمتری استفاده می شود، درون تابه مقداری روغن بریزید، بادمجان ها را درون آن قرار دهید، تا سرخ شوند.درست کردن بادمجان


در ظرف دیگری مقداری روغن بریزید، پیاز هایی را که از قبل به صورت نگینی ریز کرده اید را داخل آن بریزید، تفت دهید تا طلایی شوند.

در مرحله بعد ادویه و رب را اضافه کرده.

با هم مخلوط کنید، گوشت های آماده شده ، بادمجان های سرخ شده و زعفران آب شده  را به آن اضافه کرده، همه مواد را با هم مخلوط کنید و زیر شعله را خاموش کنید.

مراحل تهیه بادمجان

برنج را به مرحله آبکش برسانید.

مراحل تهیه بادمجان پلو

و مواد را لابه لای برنج بریزید و حرارت را کم کرده، بگذارید تا برنج دم بکشد.

آماده کردن بادمجان

برنج را درون ظرفی بریزید و روی آن را باجعفری یا بادمجان حلقه شده تزیین نمایید.


در این مطلب طرز تهیه بادمجان پلو که یک غذای محلی متفاوتی است را برای شما همراهان گرامی آموزش دادیم امیدواریم آن را تهیه و از خوردن آن کنار خانواده لذت ببرید، نوش جان.


طرز تهیه آش سبزی خوشمزه و خوش طعم


با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود مجله خبری سلامت تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.




دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله خبری سلامت در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد
در پایان آرزوی سلامتی و شادابی برای تمامی شما عزیزان داریم.

برچسب ها:طرز تهیه بادمجان پلو یک غذای خوشمزه و متفاوت ایرانی,
   |   دیدگاه ها ()

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.

جستجو

تبلیغات

کلینیک لیزر شفا
تدبیر کالا
نسل زیبا

نظرسنجی

نظر شما در مورد سایت مجله خبری سلامت چیست؟





آمار وبلاگ

  • کل بازدید:
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

ابزارک ها

Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net

 مجله خبری سلامت

کد رژیم غذایی

کد رژیم غذایی


ترجمه سایت به زبان های زنده دنیا
ابزار نمایش افراد آنلاین

ابزار نمایش افراد آنلاین سایت و وبلاگ

گالری تصاویر برای بزرگ نمایی روی عکس کلیک کنید.

عنوان این بخش تغذیه