تبلیغات
مجله خبری سلامت - مقایسه شاخص گلیسمیک (GI) عسل و شکر

نویسندگان

تبلیغات

چشمخانه کلینیک مسیر زیبایی کلینیک تخصصی دندانپزشکی دیبا ساج دکتر عارفی

مقایسه شاخص گلیسمیک (GI) عسل و شکر

نویسنده : abdolnabi solimani    |   تاریخ : چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت 1397 02:40 بعد از ظهر

درک بهتر شاخص گلوکز عسل و شکر می‌تواند به شما کمک کند تا مصرف روزانه‌ی شکرتان را بهتر کنترل کنید. آیا می‌ ...

درک بهتر شاخص گلوکز عسل و شکر می‌تواند به شما کمک کند تا مصرف روزانه‌ی شکرتان را بهتر کنترل کنید. آیا می‌دانید امروز چقدر شکر مصرف کرده‌اید؟

شکر معمولی (شیمیدانان به آن ساکارز می‌گویند) از دو قند ساده با نام‌های گلوکز و فروکتوز ساخته شده است و در غذاهای زیادی از جمله غلات صبحانه، نان، مایونز، مربا، کره بادام زمینی و کچاپ مورد استفاده قرار می‌گیرد.


شاخص گلوکز چه اطلاعاتی را در اختیارتان می‌گذارد؟

شاخص گلوکز که برای هر غذا به صورت جداگانه محاسبه می‌شود مشخص می‌کند غذایی خاص چقدر روی سطح گلوکز خون تأثیر می‌گذارد. هر چقدر این امتیاز پایین‌تر باشد به این معنی است که سرعت جذب و هضم غذا نیز آهسته‌تر است و ورود قند به خون تدریجی‌تر و سالم‌تر انجام می‌شود، در حالی که شاخص بالا به معنای افزایش سریع گلوکز خون است که باعث فعال شدن لوزالمعده و ترشخ انسولین می‌شود تا سطح قند خون به سطحی ثابت و ایمن برسد، چنین فعالیتی باعث جلوگیری از ترشح هورمون رشد می‌شود و در نتیجه سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کند.

ورود ناگهانی قند زیاد به جریان خون نه تنها توازن قند خون را به هم می‌ریزد بلکه انسولین ترشح شده باعث ذخیره‌ی چربی و افزایش وزن می‌شود که به چاقی و بیماری‌های قلبی می‌انجامد.

کربوهیدرات‌های پیچیده‌ای همچون میوه‌ها و سبزیجات با سرعت کمتری جذب می‌شوند، تأثیر کمتری روی توازن قند خون دارند و به همین دلیل بخش مهمی از رژیم غذایی افرادی هستند که می‌خواهند وزن خود را کاهش دهند.


شاخص گلوکز عسل و شکر

شاخص گلوکز برای افراد دیابتی اهمیت زیادی دارد و البته برای دیگران نیز می‌تواند در تشخیص سلامت غذاها بسیار مفید باشد. رژیم‌های غذایی با شاخص گلوکز پایین باعث ترشح مناسب انسولین می‌شوند و سطح کلسترول خون را بهبود می‌دهند. تحقیقات نشان می‌دهند عسل شاخص گلوکز کمتری نسبت به شکر دارد و به همین دلیل نسبت به شکر منبع طولانی مدت و استوارتری برای دریافت انرژی است.


درمان سینوزیت با عسل


با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود مجله خبری سلامت تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.




دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله خبری سلامت در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد
در پایان آرزوی سلامتی و شادابی برای تمامی شما عزیزان داریم.

برچسب ها:مقایسه شاخص گلیسمیک (GI) عسل و شکر,
   |   دیدگاه ها ()

پنجشنبه بیستم اردیبهشت 1397 12:03 بعد از ظهر
دوست عزیز
کارت عالیه
انصافا با اینکه وبلاگ داری ولی کارت درسته داداش
موفق باشی
abdolnabi solimani
سبلام بسیار تشکر نظر لطفتونه موفق باشید.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.

جستجو

تبلیغات

کلینیک لیزر شفا
تدبیر کالا
نسل زیبا

نظرسنجی

نظر شما در مورد سایت مجله خبری سلامت چیست؟





آمار وبلاگ

  • کل بازدید:
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

ابزارک ها

Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net

 مجله خبری سلامت

کد رژیم غذایی

کد رژیم غذایی


ترجمه سایت به زبان های زنده دنیا
ابزار نمایش افراد آنلاین

ابزار نمایش افراد آنلاین سایت و وبلاگ

خرید فروشگاه ساز

گالری تصاویر برای بزرگ نمایی روی عکس کلیک کنید.

عنوان این بخش تغذیه