تبلیغات
مجله خبری سلامت - طرز تهیه برگر قارچ پورتبلو و بلوچیز

نویسندگان

تبلیغات

چشمخانه کلینیک مسیر زیبایی کلینیک تخصصی دندانپزشکی دیبا ساج دکتر عارفی

طرز تهیه برگر قارچ پورتبلو و بلوچیز

نویسنده : abdolnabi solimani    |   تاریخ : یکشنبه بیست و سوم اردیبهشت 1397 01:43 بعد از ظهر

بلوچیز و پیاز‌هایی که به‌آهستگی پخته شده‌اند، پورتبلوی گریل‌شده را به یک برگر خوشمزه تبدیل می‌کنند. آب انگور قرمز شیرین به این پیازهای کاراملی، طعم قوی‌تری می‌دهد.

بلوچیز و پیاز‌هایی که به‌آهستگی پخته شده‌اند، پورتبلوی گریل‌شده را به یک برگر خوشمزه تبدیل می‌کنند. آب انگور قرمز شیرین به این پیازهای کاراملی، طعم قوی‌تری می‌دهد.


مواد لازم

    زمان آماده سازی : 60 دقیقه    زمان پخت : 60 دقیقه    120 دقیقه

    روغن زیتون فوق‌بکر۳ قاشق غذاخوری
    سرکه‌ی بالزامیک۱ قاشق غذاخوری
    سیر۳ حبه
    قارچ پورتبلوی بزرگ۴ عدد
    پیاز قرمز۳ فنجان
    آب۲ قاشق غذاخوری
    آب انگور قرمزیک چهارم فنجان
    نمکنصف قاشق چایخوری
    فلفلیک‌چهارم قاشق چایخوری
    پنیر بلوچیز کم‌چربنصف فنجان
    نان همبرگر غلات کامل۴ عدد
    آروگولا۱ فنجان
    گوجه‌فرنگی۴ برش کلفت



مراحل پخت

    1-دو قاشق غذاخوری روغن، سرکه و سیر را در یک کاسه بهم بزنید. این مخلوط را با قلم‌مو روی تمام سطوح قارچ‌ها بمالید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه بماند.


    2-در این حین، ۱ قاشق غذاخوری روغن باقی‌مانده را در یک تابه‌ی بزرگ روی شعله‌ی بالا گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و دائما بهم بزنید تا شروع به قهوه‌ای شدن کند (حدود ۵ دقیقه). شعله را کم کرده، آب را اضافه کنید تا بپزد. دائما بهم بزنید تا پیاز قهوه‌ای و بسیار نرم شود (حدود ۵ دقیقه). آب انگور را اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه‌ی دیگر بپزید  تا بیشتر آن تبخیر شود (گاهی بهم بزنید). یک‌چهارم قاشق چایخوری نمک و یک‌هشتم قاشق چایخوری فلفل را اضافه کرده، آن را از روی حرارت بردارید و رویش را بپوشانید.


    3-گریل را با درجه‌ی متوسط گرم کنید.


    4-یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک هشتم قاشق چایخوری فلفل باقی‌مانده را روی قارچ‌ها بپاشید. قارچ‌ها را در حالی که کلاهکشان به سمت پایین است، روی سینی فر بچینید و حدود ۵ دقیقه گریل کنید. سپس برگردانید، روی هر کدام ۲ قاشق غذاخوری پنیر بریزید و تا زمانی که قارچ‌ها نرم شوند (۴ تا ۵ دقیقه‌ی دیگر) گریل کنید.


    5-نان‌ها را تست کنید. پیازها را بین قارچ‌ها تقسیم کرده و قارچ‌ها را طوری داخل نان‌ها قرار دهید که سمت پنیری به طرف بالا باشد. سپس مقداری آروگولا و یک برش گوجه‌فرنگی روی آن بگذارید و سرو کنید.


۱۹ توصیه ضد چربی در آشپزی!


با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود مجله خبری سلامت تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.



دکتر یگانه
مبارزه جهانی با گرسنگی

کودکان مبتلا به سرطان

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله خبری سلامت در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد
در پایان آرزوی سلامتی و شادابی برای تمامی شما عزیزان داریم.

برچسب ها:طرز تهیه برگر قارچ پورتبلو و بلوچیز,
   |   دیدگاه ها ()

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.

جستجو

تبلیغات

کلینیک لیزر شفا
تدبیر کالا
نسل زیبا

نظرسنجی

نظر شما در مورد سایت مجله خبری سلامت چیست؟





آمار وبلاگ

  • کل بازدید:
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

ابزارک ها

Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net

 مجله خبری سلامت

کد رژیم غذایی

کد رژیم غذایی


ترجمه سایت به زبان های زنده دنیا
ابزار نمایش افراد آنلاین

ابزار نمایش افراد آنلاین سایت و وبلاگ

خرید فروشگاه ساز

گالری تصاویر برای بزرگ نمایی روی عکس کلیک کنید.

عنوان این بخش تغذیه