تبلیغات
مجله خبری سلامت - طرز تهیه بوقلمون درسته در فر با مریم گلی و آویشن

نویسندگان

تبلیغات

چشمخانه کلینیک مسیر زیبایی کلینیک تخصصی دندانپزشکی دیبا ساج دکتر عارفی

طرز تهیه بوقلمون درسته در فر با مریم گلی و آویشن

نویسنده : abdolnabi solimani    |   تاریخ : یکشنبه بیست و سوم اردیبهشت 1397 03:08 بعد از ظهر

وقتی بحث پخت یکنواخت و سریع یک بوقلمون کامل به میان می‌آید، spatchcocking – جدا کردن استخوان‌های ستون فقرات پرنده و باز کردن گوشت آن به‌طور کامل – یک تکنیک عالی است. پوست روی این بوقلمون، ترد و برشته می‌شود زیرا تقریبا تمام قسمت‌های پوست در معرض حرارت

وقتی بحث پخت یکنواخت و سریع یک بوقلمون کامل به میان می‌آید، spatchcocking – جدا کردن استخوان‌های ستون فقرات پرنده و باز کردن گوشت آن به‌طور کامل – یک تکنیک عالی است. پوست روی این بوقلمون، ترد و برشته می‌شود زیرا تقریبا تمام قسمت‌های پوست در معرض حرارت قرار می‌گیرند. این دستور از یک ترکیب ساده از روغن، گیاهان معطر و ادویه‌ها برای طعم‌دار کردن بوقلمون استفاده می‌کند. سعی کنید از یک بوقلمون کوچک – حدود ۱۲ پوند – استفاده کنید چون این سایز بوقلمون در اکثر ظرف‌های مخصوص کباب کردن جای می‌گیرد.



مواد لازم


    زمان آماده سازی : 20 دقیقه    زمان پخت : 130 دقیقه    150 دقیقه

    روغن زیتون فوق بکر۳ قاشق غذاخوری
    آویشن تازه‌ی خردشده۲ قاشق غذاخوری
    مریم گلی خردشده۱ قاشق غذاخوری
    نمک۱٫۵ قاشق چایخوری
    فلفل آسیاب‌شده۱ قاشق چایخوری
    بوقلمون تمیزشده۱ عدد
    لیموترش۲ عدد برش‌خورده



مراحل پخت

    1-فر را تا ۴۵۰ درجه‌ی فارنهایت گرم کنید.


    2-روغن، آویشن، مریم گلی، نمک و فلفل را در یک کاسه‌ی کوچک باهم مخلوط کنید. هرگونه چربی اضافه را از بوقلمون جدا کنید. با استفاده از قیچی آشپزخانه یا قیچی مرغ، از طریق دنده‌ها یک طرف ستون فقرات را برش بزنید. یک برش یکسان نیز در سمت مقابل ایجاد کنید تا بتوانید ستون فقرات را به‌طور کامل خارج نمایید. بوقلمون را از سمت بریده‌شده روی ظرف قرار دهید و با کف دست فشار دهید تا پهن شود (باید خیلی محکم فشار دهید). ران‌ها را به ست بیرون باز کنید و بال‌ها را جمع کنید. پوست روی سینه‌ها و ران‌ها را شل کنید و مخلوط گیاهان را زیر پوست بمالید.


    3-یک لایه از برش‌های لیمو در حدود اندازه‌ی بوقلمون را در یک ظرف مخصوص کباب کردن بچینید. بوقلمون را روی لیموها قرار دهید.


    4-بوقلمون را به مدت ۱٫۵ تا ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید ( یا تا زمانی که دماسنج فوری که در ضخیم‌ترین قسمت سینه‌ی بوقلمون وارد می‌کنید، ۱۶۵ درجه‌ی فارنهایت را نشان دهد). بوقلمون را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه قبل از سر کردن بماند.


عوامل خطرساز اعتیاد!


با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود مجله خبری سلامت تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.



دکتر یگانه
مبارزه جهانی با گرسنگی

کودکان مبتلا به سرطان

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله خبری سلامت در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد
در پایان آرزوی سلامتی و شادابی برای تمامی شما عزیزان داریم.

برچسب ها:طرز تهیه بوقلمون درسته در فر با مریم گلی و آویشن,
   |   دیدگاه ها ()

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.

جستجو

تبلیغات

کلینیک لیزر شفا
تدبیر کالا
نسل زیبا

نظرسنجی

نظر شما در مورد سایت مجله خبری سلامت چیست؟





آمار وبلاگ

  • کل بازدید:
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

ابزارک ها

Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net

 مجله خبری سلامت

کد رژیم غذایی

کد رژیم غذایی


ترجمه سایت به زبان های زنده دنیا
ابزار نمایش افراد آنلاین

ابزار نمایش افراد آنلاین سایت و وبلاگ

خرید فروشگاه ساز

گالری تصاویر برای بزرگ نمایی روی عکس کلیک کنید.

عنوان این بخش تغذیه