تبلیغات
مجله خبری سلامت - طرز تهیه پته‌ی قارچ

نویسندگان

تبلیغات

چشمخانه کلینیک مسیر زیبایی کلینیک تخصصی دندانپزشکی دیبا ساج دکتر عارفی

طرز تهیه پته‌ی قارچ

نویسنده : abdolnabi solimani    |   تاریخ : دوشنبه بیست و چهارم اردیبهشت 1397 03:56 بعد از ظهر

این پته‌ی گیاهخواری را به عنوان پیش‌غذا با کراکر و ترشی پیاز سرو کنید یا به عنوان اسپرد روی ساندویچ بمالید. مخمر خوراکی – غنی از ویتامین ب۱۲ – بدون وجود هیچ گونه ماده‌ی لبنی، یک طعم پنیری به این غذا اضافه می‌کند. ورقه‌ها یا  پودر مخمر زرد را می‌توانید در فروشگاه‌های مواد

این پته‌ی گیاهخواری را به عنوان پیش‌غذا با کراکر و ترشی پیاز سرو کنید یا به عنوان اسپرد روی ساندویچ بمالید. مخمر خوراکی – غنی از ویتامین ب۱۲ – بدون وجود هیچ گونه ماده‌ی لبنی، یک طعم پنیری به این غذا اضافه می‌کند. ورقه‌ها یا  پودر مخمر زرد را می‌توانید در فروشگاه‌های مواد غذایی طبیعی پیدا کنید.


مواد لازم

    زمان آماده سازی : 25 دقیقه    زمان پخت : 25 دقیقه    50 دقیقه

    روغن زیتون فوق‌بکر۱ قاشق چایخوری
    موسیر خردشدهیک چهارم فنجان
    قارچ۴۵۰ گرم
    مریم گلی تازه۲ قاشق غذاخوری
    نمکیک‌چهارم قاشق چایخوری
    فلفل آسیاب‌شدهیک چهارم قاشق چایخوری
    شیر خشک۳ قاشق غذاخوری
    گردونصف فنجان
    مخمر خوراکی یا پنیر پارمسان۲ قاشق غذاخوری



مراحل پخت

    1-یک قاشق چایخوری روغن را در یک ماهیتابه‌ی بزرگ روی شعله‌ی متوسط – بالا گرم کنید. موسیر را اضافه کرده و حدود ۳۰ ثانیه تفت دهید تا شروع به قهوه‌ای شدن کند. قارچ را اضافه کرده و بپزید. دائما بهم بزنید تا مایع آن تقریبا بخار شود (۴ تا ۵ دقیقه). مریم گلی، نمک و فلفل را اضافه کرده و بپزید – برای ۲ دقیقه یا بیشتر. شری را اضافه کنید و حدود ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا مایع تبخیر شود.


    2-مخلوط را در یک غذاساز بریزید. ۲ قاشق غذاخوری روغن باقی‌مانده، گردو و مخمر خوراکی (یا پارمسان) را اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه ریز کنید تا کاملا نرم شود. در صورت تمایل در هنگام سرو، آن را با مریم گلی تزئین کنید. برای آماده‌سازی از قبل: آن را تا ۳ روز در یخچال قرار دهید و در دمای اتاق سرو کنید.


    3-برای بهتر شدن عطر و طعم، آجیل‌ها را قبل از استفاده در دستور، بو دهید. برای آجیل‌های خردشده: آنها را در یک تابه ی خشک کوچک بریزید و حدود ۲ تا ۴ دقیقه روی شعله‌ی متوسط – پایین قرار دهید تا عطرشان بیرون بیاید. برای آجیل‌های کامل: آنها را روی یک سینی فر پهن کنید و بمدت ۷ تا ۹ دقیقه در فر ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت قرار دهید. – یکبار بهم بزنید.


خواص کرفس !


با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود مجله خبری سلامت تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.



دکتر یگانه
مبارزه جهانی با گرسنگی

کودکان مبتلا به سرطان

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله خبری سلامت در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد
در پایان آرزوی سلامتی و شادابی برای تمامی شما عزیزان داریم.

برچسب ها:طرز تهیه پته‌ی قارچ,
   |   دیدگاه ها ()

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.

جستجو

تبلیغات

کلینیک لیزر شفا
تدبیر کالا
نسل زیبا

نظرسنجی

نظر شما در مورد سایت مجله خبری سلامت چیست؟





آمار وبلاگ

  • کل بازدید:
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

ابزارک ها

Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net

 مجله خبری سلامت

کد رژیم غذایی

کد رژیم غذایی


ترجمه سایت به زبان های زنده دنیا
ابزار نمایش افراد آنلاین

ابزار نمایش افراد آنلاین سایت و وبلاگ

خرید فروشگاه ساز

گالری تصاویر برای بزرگ نمایی روی عکس کلیک کنید.

عنوان این بخش تغذیه